Utställningar

Sommarutställning för medlemmar i konsthallen, Mitt i Stan huset

Tema : i rörelse, du tolkar som du vill och använder det medie,material som känns bäst. Vi hänger tavlorna 1.7.2021 kl. 17.00. Det går bar att länmna tavlorna i hallen under dagen, men glöm inte att märka namn, motivets namn, och pris och teknik.

1-31 Juli

Art of 3 Towns , en utställningskavalkad där du kan se både konst och konsthantverk i Närpes, Kristinestad och Kaskö under två dagar, besökare hittar en röd ballong i grinden och adresserna hittar du under fliken LÄNKAR!

12-13 Juni

Årets Närpes konstnär Nina Sjölander ställer ut i Konsthallen

September

Ordstävsutställning för medlemmar, är ett roligt och utmanande projekt som skall utmana oss medlemmar alldeles extra. Svenska Kulturfonden har sponsrat i år igen ! Vi bjuder dej som medlem att måla 1-3 tavlor som har ett ordspråk eller ordstäv, i DIN egen tolkning. Vi delar ut 1 Juli, lika stora dukar  samt ordstäv och och ordspråk då  vi hänger sommarutställningen. Men meddela gärna före första JUNI  ditt deltagande, så att vi kan köpa in rätt mängd. TILL: Mia GULL 040-8797586, eller narpes.konstklubb@gmail.com- alla utställare belönas med en liten överraskning !!

Oktober